GSMpunt.nl goodies: telefoonhouder & telefoonhoesje

Mijn telefoon en ik: wij zijn best wel goede vrienden. Het is niet alleen een communicatiemiddel (vooral nu in deze tijden), maar ook mijn navigatiesysteem, camera, spelletjesapparaat, klik-aan-klik-uit afstandsbediening, energieverbuik monitoring device en you name it. Van GSMpunt.nl kreeg ik wat leuke (en vooral handige!) items opgestuurd die ik graag met je wil delen. Benieuwd?

Navigeren like a noob boss

Eerst een klein feitje over mij: ik kom nérgens zonder navigatie. Mijn vriend grapt altijd dat ik de weg al kwijt ben zodra ik van de oprit af ben. Dit is wel erg overdreven, maar mijn navigatie skills zijn inderdaad niet om over naar huis te schrijven.

Mijn telefoon is mijn standaard navigatie device. Bij gebrek aan telefoonhouder ligt mijn telefoon altijd op mijn bovenbeen tijdens het rijden. Dat is niet alleen vervelend (het ding glijdt er in elke bocht vanaf), maar ook nog eens onveilig (naar beneden kijken, terwijl je je ogen op de weg moet houden, slecht plan!). Kortom: tijd voor een telefoonhouder.

Telefoonhouder voor in de auto

Van GSMpunt.nl kreeg ik een mooie Spigen telefoonhouder voor in de auto opgestuurd.

Het merk kende ik al, want mijn telefoonhoesje is ook van Spigen. Om verschillende redenen koos ik voor deze specifieke telefoonhouder, namelijk:

  • Hij wordt bevestigd aan het ventilatierooster. Zo is mijn phone mooi binnen handbereik.
  • Er zit een draadloze oplaadfunctie op. Mijn huidige autolader kan met pensioen, want deze houder laadt dus meteen mijn telefoon op.

Nog een klein feitje: “onhandig” is mijn middle name. Dus mijn huidige Spigen telefoonhoesje is superstevig en best wel van dik materiaal gemaakt. Ik verwachtte eigenlijk dat draadloos opladen daarom niet zou werken. I was wrong, it works like a charm. Superhandig!

  • Hij ziet er stevig en duurzaam uit. Dat kan ik inmiddels overigens bevestigen: hij IS ook stevig en kwalitatief. De telefoon klemt fijn tussen de twee armpjes en blijft de hele rit netjes op z’n plaats. Spigen is wat dat betreft ook wel een echt goed merk, dus ik had niet anders verwacht.
  • Hij laadt op via USB.

Dat laatste was extra van belang, aangezien mijn sigarettenaansteker al wordt gebruikt door mijn bluetooth FM transmitter (zodat ik Spotify kan afspelen in de auto). In die transmitter zitten ook twee USB-poorten, waarvan ik er dus één gebruik voor de telefoonhouder. Ideaal!

Extraatje: telefoonhoesje met koord

Als extra cadeautje stuurde GSMpunt mij ook nog een telefoonhoesje met koord. Waarvoor dank! Zo’n hoesje is namelijk perfect als je je telefoon als camera gebruikt, like I do. Zo heb je je telefoon slash camera altijd bij de hand en kun je snel handelen. Op dit moment zit reizen er helaas niet in (#corona), maar zodra we weer mogen, gaat mijn nieuwe telefoonhoesje mee op fekansie!

Heb jij nog telefoon musthaves die niet mogen ontbreken in je stash?