Kerstmis valt vroeg dit jaar

Thailand11

Het is natuurlijk zo goed als Kerstmis. En met Kerst mag je jezelf een cadeautje kopen. Maar dat het dan meteen een absurd duur cadeautje moet zijn?

Nouja, ik ben dit jaar natuurlijk niet op vakantie geweest…

Oké, dat is niet helemaal waar. Helemaal niet waar zelfs. Ik ben namelijk twee keer een weekendje weg geweest (Pisa & Londen) en ik ben een week op wintersport geweest. En ook al was het vorig jaar:  laat ik mijn vijf maanden durende Azië trip niet vergeten.

Hmmz. Dat is dan misschien geen goede reden. Whatever. Hij is toch al onderweg. Dus blablabla *insert random reason here*:

Ik heb een GoPro gekocht!

Erg lang staat deze action cam al op mijn verlanglijstje, maar telkens vond ik ‘em te duur. “Ja maar voor dát geld kan ik bijna een maand eten en slapen in Azië!”.

GoPro
In Azië, pics gemaakt met S z’n GoPro

Tja. Goedkoper is hij er niet op geworden. Maar soms moet je jezelf gewoon verwennen met iets moois. #treatyoself. Waar de gemiddelde vrouw losgaat in de Zara of Mango, ga ik los bij Coolblue. Een GoPro dus.

Toen ik met mijn brother from another mother S. in Azië reisde, ging zijn GoPro overal mee naartoe. Daarom hebben we nu foto’s van dingen waar je normaal nooit foto’s van zou hebben. Denk bijvoorbeeld aan een kanotocht @ Koh Phi Phi, grotrivier-tocht in Khao Sok National Park en een waterval beklimming op Koh Phangan. Niet bepaald activiteiten waarbij ik mijn grote spiegelreflex zou meenemen. Maar zo’n GoPro is waterdicht, praktisch onbreekbaar en ook nog eens superklein en handig mee te nemen. Die kan dus prima mee op avontuur!

GoPro
Asia! Leuke herinneringen, gemaakt met een… GoPro

Daarnaast is een GoPro ook nog eens ontzettend vet tijdens het snowboarden. Coole filmpjes maken á la Jamie Anderson en Hannah Teter. Afdalingen op video zetten en daar dan een gave tune onder monteren. Ja, dat lijkt me echt te gek!

Op het moment van schrijven ligt mijn GoPro… bij de post. *Zucht*. Ik was namelijk zo slim om het ding thuis te laten bezorgen, en uiteraard komt de postmeneer onder werktijd, dus ik heb het bezorgmoment gemist. Normaal gesproken geven ze werkelijk álles af bij de buren… behalve vandaag. Dus nog geen GoPro. Morgen mag ik hem ophalen bij het PostNL punt. Vanaf morgen zul je dus waarschijnlijk een overkill aan GoPro pics op mijn #Instagram, blog en twitter gaan zien.

Sorry but I’m not sorry ;)

Add a Comment