New in: Nike Air Max Thea’s

Nike air max thea donkergrijs

Misschien heb je ze bij de “things we love” al voorbij zien komen. Ze stonden dan ook al een tijdje op mijn wishlist, de Nike Air Max Thea’s. Vooral omdat ik ze mooi vind, maar ook omdat ze er ontzettend comfortabel uit zien. Inmiddels heb ik deze beauties in mijn bezit, en kan ik bevestigen dat ze dat ook zijn.

Ik heb uiteindelijk toch gekozen voor de donkergrijze variant in plaats van de lichtgrijze. Ik ben namelijk niet zo’n persoon die rekening houdt met het weer wanneer ze haar schoenen ’s ochtends uitkiest. En met het gewéldige Nederlandse weer van de afgelopen tijd (hopelijk druipt het sarcasme hier van af) was er waarschijnlijk weinig lichtgrijs meer aan de schoenen te zien geweest. Die donkergrijze kunnen gelukkig wat hebben, dus die heb ik dan ook mee naar huis genomen.

Nike air max thea donkergrijs

Het enige wat vies wordt, is de witte zool. Daar heb ik gelukkig een simpel trucje voor: nagellak remover! Klinkt raar, maar daarmee krijg je je schoenzool weer schitterend wit. Gewoon een klein beetje nagellak remover op een wattenschijfje en voorzichtig het vuil weg vegen. Dit helpt trouwens ook bij het witte rubberen gedeelte van converse schoenen. Alsjeblieft, een gratis tip van moi pour toi.

Verder ga ik er overigens niet veel over vertellen hoor. Laten we eerlijk zijn: het is gewoon een vrijetijdsschoen. Ik vind het wel fijn dat deze schoen er heel slank uitziet. Met mijn brede voorvoet is dat wel prettig. Ziet er wat vrouwelijker uit, vind ik. En het mooie is: ze knellen niet.

Ja, ik ben er blij mee :)

Nikes_AanHoe vallen Nike Air Max Thea?

Vallen ze groot? Of vallen ze klein? Ik ben uiteindelijk namelijk naar een fysieke winkel gegaan omdat ik er niet achter kon komen. Ik kan je nu vertellen: ze vallen redelijk normaal. Ik heb normaal gesproken maat 38,5 á 39 en in de Nike Air Max Thea’s heb ik ook maat 39. Dus nu weet je het: ze vallen normaal. En als je ze ook wil, dan kun je ze nu dus zonder problemen (en goedkoper) online bestellen.

Voeg een reactie toe