Random update | Fysio, wintersport & carnaval

Mayrhofen

Ik heb mijn blog een beetje laten verstoffen de laatste twee weken. Excusez. Maar het is dan ook een beetje raar om vrolijk over hardlopen te schrijven terwijl je linkerknie fijn in puin ligt. Oké, een beetje (heel erg) overdreven misschien, maar ik ben weer op het punt aanbeland dat ik Mr. Fysio heb ingeschakeld. Binnenkort mag hij er een vakkundig oordeel over vellen. Tot die tijd mag ik me mentaal gaan voorbereiden op het niet lopen van de halve marathon. Ja, dat vergt bij mij méér mentale voorbereiding dan wél lopen. Ik ben inmiddels voor zo’n 80% overtuigd dat het beter is als ik de halve marathon skip. Die andere 20% blijft stiekem hopen op een wonder…

Gelukkig heb ik genoeg leuks om naar uit te kijken, want aanstaande vrijdag vertrekken we richting Mayrhofen voor een weekje wintersport! Mijn snowboard ligt al anderhalve week op de extra slaapkamer te shinen en mijn wintersport-playlist begint langzaam vorm te krijgen. Ook heb ik mijn GoPro al opgeladen en heb ik afgelopen weekend een oefen-time lapse gemaakt. Lekker saai van onze achtertuin, maar het was dan ook alleen maar een uitprobeersel.

PS. Ja, er stond ook muziek onder, maar i.v.m. copyright gok ik het niet om de time lapse mét muziek online te zetten. Dus je moet het voor nu maar even doen met een 8 seconde durende silent version.

Ik ben er trouwens over aan het denken om een soort fotodagboek, oftewel plog in blogtermen, bij te gaan houden tijdens de wintersport. Of dat idee daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden, zul je vanzelf gaan zien (of niet gaan zien) volgende week.

Carnaval1Dan nog iets wat me een klein beetje heeft bezig gehouden deze week: Carnaval! Ik zal je eerlijk vertellen: ik heb alle carnavalsfestiviteiten het hele weekend succesvol ontweken. Toen ik maandagochtend op mijn werk zat en ik appjes ontving met “jawel, de optocht gaat door! Rond 2 uur in de kroeg?”, besloot ik toch maar om de rest van de dag vrij te nemen en richting kroeg te gaan. Uiteindelijk heb ik dus alleen op maandag carnaval gevierd, maar dat vind ik méér dan prima.

Ik bewaar mijn energie liever voor de après-ski!

Voeg een reactie toe