Vakantie | I’m back

Vakantie biertje in de tuin

Je hoort het vaak genoeg: “Poeh, ik heb behoefte aan vakantie”. Maar bij mij kwam het ook daadwerkelijk op het punt dat ik om 4 uur ’s nachts beneden op de bank lag te panieken en hyperventileren. Mijn energiebatterij was helemaal leeg en mijn hoofd zat tjokvol. Geen goede combinatie, kan ik je vertellen. Ik had dus écht behoefte aan vakantie en deze had ook geen dag later moeten beginnen of ik had een enkeltje richting de ziektewet kunnen boeken.

De afgelopen week heb ik dan ook genoten van een weekje off the grid. Ontbijten op de houten patio van een vakantiehuis in the middle of nowhere, uitkijkend over glooiende heuvels met het geluid van de wind die zachtjes door de bomen ruist op de achtergrond. Aan alle kanten omgeven door natuur en géén wifi. Wat een heerlijkheid! Gelukkig zat ook het weer mee (30+ graden, élke dag). Kortom, de ideale plek om mijn batterij weer in de groene cijfers te krijgen.

Vakantie Vogezen

Hardlopen en wielrennen was iets waar ik de afgelopen weken geen energie voor kon opbrengen. Vorige week gelukkig wel. Terwijl mijn werk-todo-list zich steeds verder naar de achtergrond verplaatste, kwam de energie om te sporten terug. Met drie runs, één wielerrit en één hike heb ik mijn benen goed aan het werk gezet. And I loved it. Omdat vlak hardlopen geen optie was (tja, wat wil je midden in de Vogezen), heb ik met de tong op het asfalt toch drie keer zo’n 4 á 5 kilometer hardgelopen. Dat was echt het maximaal haalbare in de bergen. De wielerrit was er een van 40-something kilometer met een aantal pittige klimmetjes. De bedoeling van de hike was om een waterval te bezoeken. Die waterval hebben we overigens nooit gevonden.

Vakantie hike Vogezen

Anyway, die vakantie was dus precies wat ik nodig had (alleen wat kort, uiteraard ;)) Het is gelukkig redelijk goed gelukt om op te laden, dus mijn energielevel is eindelijk weer een beetje op peil. Ik kan er weer even tegenaan. Er staan ook weer een aantal blogjes in de planning, dus je zult weer regelmatig updates op fit-it-up.nl zien verschijnen. Stay tuned :)

Voeg een reactie toe