Wishlist | Calvin Klein

CKIk ben nooit heel erg merk georiënteerd geweest. Behalve dan met sport artikelen. Want mijn snowboard gear moest uiteraard een beetje van fatsoenlijke kwaliteit (lees: merk) zijn. Maar buiten dat kon het me niet zo veel boeien waar mijn kleding precies vandaan kwam. Tot nu. Ik ben namelijk een beetje fan geworden van een merk. Één merk maar. En dat is Calvin Klein.

De simplicity van Calvin Klein is gewoon helemaal mijn ding. ’s Avonds struin ik Pinterest af naar mooie Calvin Klein goodies. Natuurlijk heb ik a) geen speciale gelegenheid om zo’n fantastische avondjurk te dragen en b) is mijn budget lang niet toereikend: toch blijft het leuk om weg te zwijmelen bij al dat moois.

Het aantal Calvin Klein items in mijn eigen collectie staat momenteel op 3. Een simpel maar stijlvol horloge dat ik van de boyfriend Kerstman kreeg, en twee armbanden die ik uitzocht als kerstpakket via het werk. Qua kleding heb ik helaas nog niets van mr. Klein in mijn kast hangen, en aangezien ik weer volop in de spaarmodus zit (5 maanden Azië hakt er nogal in qua spaargeld zeg maar), zie ik het ook niet snel gebeuren. Maar dat maakt niet uit. Windowshoppen is ook leuk.

Daarom heb ik een kleine mini collage gemaakt met Calvin Klein dingetjes. Niet allemaal duur, dat hoeft ook niet, maar wel allemaal mooi en helemaal mijn stijl. Zit er iets bij wat ook op jouw wishlist zou passen?

Wool sweater: Calvin Klein shop ~ Underwear: Calvin Klein shop ~ Tas: Calvin Klein shop ~ Schoenen: Calvin Klein Shop ~ Riem: Zalando ~ Horloges: via Pinterest

Voeg een reactie toe