DOEI halve marathon + random update

Doei halve marathon

Ik kan er omheen draaien, ik kan er een ellenlang verhaal over tikken, maar de titel zegt het al: de halve marathon is van de baan. Verstandig? Ja, absoluut. Maar leuk is het niet. Uiteindelijk is het doorgedrongen dat ik beter geen 21,1 kilometer kan gaan lopen met slechts een max van 12,5 km op de teller en een waslijst aan blessures. Als ik het zo typ dan klinkt het ieder logisch nadenkend mens volkomen logisch in de oren om niet te lopen, maar bij mij heeft het nogal wat moeite gekost om tot deze heldere inzichten te komen.

Ik ga jullie het het uitgebreide verhaal besparen en zal jullie voorzien van een korte samenvatting: wel lopen, niet lopen, wel lopen, niet lopen (x 1000), besluiten om alleen te lopen als ik een goede lange run in het weekend kon doen, bagger run van nét de 5km gelopen. Conclusie: niet lopen.

Die griep na de wintersport heeft me een shitload conditie en longinhoud gekost, heb ik het afgelopen weekend helaas gemerkt. Omdat het op alle fronten gewoon geen goed idee zou zijn om die halve marathon te lopen, heb ik officieel gecanceld. Het heeft vervolgens nog twee dagen geduurd voordat ik dit ook gevoelsmatig kon accepteren, maar dat is nu dan ook eindelijk gebeurd:

Geen halve marathon pour moi

Als mijn linkerknie en rechterheup het konden, zouden ze waarschijnlijk een “bedankt Carlijn” feestje voor me organiseren.

Nu ik er volledig reëel (ipv emotioneel) op terugkijk, vind ik het vooral verwonderlijk dat ik die halve marathon lopen überhaupt nog als een optie heb gezien. Maar goed, als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb geprent, dan krijg je dat er niet zo maar uit.

Gelukkig heb ik iets anders om mijn pijlen op te richten: mijn mini triathlon in juni.

DOEI mp3speler, hoi nieuwe mp3speler

Om maar in de DOEI-sfeer te blijven: hier een update over mijn MP3speler-kwijt-op-wintersport gedoe (wat ik in mijn vorige blog aanhaalde). Verzekering wilde eerst niets betalen, later toch wel, en nu heb ik exact dezelfde MP3speler opnieuw besteld. Nog even en ik ben weer de trotse eigenaresse van deze handige Sandisk Sport. Can’t wait!

GoProStudio

Tenslotte ben ik bezig met het editen van mijn GoPro filmpje, wat toch best wel een hele klus is. Zo ben ik er tijdens het editen achter gekomen waarom je al een goed idee voor een video moet uitwerken vóórdat je gaat filmen, want nu mis ik dus essentiële shots om mijn verhaal logisch te maken. Mijn eerste filmpje wordt een beetje een fail. Maar goed, aldoende leert men.

Nog een afsluiter: Ik ben vorige week naar de huidtherapeute geweest voor mijn allereerste microdermabrasie & peeling. Het viel me allemaal 100% mee. Mijn hele verhaal rondom mijn huid zet ik overigens nog een keer in een aparte blog, dus later meer hierover.

Voeg een reactie toe