Boobs & sports: de sport bh

Hunkemoller
Afbeelding via Hunkemöller

Sporten als vrouw brengt altijd enkele ongemakken met zich mee. Zo vertelde vriendlief het verhaal dat hij tijdens het wielrennen een hardlopende vrouw tegenkwam die zichzelf nog nét niet knock-out sloeg met haar eigen borsten: ze gingen van kin tot navel bij élke stap. Is niet alleen redelijk slecht voor het lichaam, maar lijkt me ook nog eens ontzettend onprettig.

Nu ben ik de boob area nooit zeer goed bedeeld. Jammer, maar helaas. Op zich ook niet zo’n probleem, want ze passen goed bij de rest van mijn lichaam. Maar sinds ik weer met de pil ben begonnen, hebben de meisjes spontaan besloten om weer te gaan groeien. Ik klaag niet, helemaal niet zelfs. Maar al dat op-en-neer gehups is nu niet meer zo prettig voor de dames.

“Vroeger” kon ik nog prima weg komen met een normale BH, in plaats van zo’n a-sexy sport geval. Tot nu. Want nu zijn ze dus echt te groot (woah!) om in een zero-ondersteunend Calvin Klein niemendalletje te stoppen tijdens het hardlopen. Oftewel; tijd voor een sport BH! Een fatsoenlijke dit keer.

Nu kwam ik toevallig een mooie kortingscode voor hunkemöller tegen (via social deal). Reden genoeg om eens door hun webshop te klikken om wat mooie sport bh’s in het winkelmandje te stoppen. Uiteindelijk is het er toch maar één geworden, en die moet ik nog binnen krijgen dus daar kan ik nog geen zinnig woord over zeggen. Ik ben wel voor een level 2 in plaats van de level 1 gegaan, wat neerkomt op iets betere ondersteuning.

Ga ik er harder door lopen? Denk het niet. Zullen mijn blessures er door verdwijnen? Ook dat niet. Maar het zal toch (hopelijk) wat extra comfort opleveren. Ook belangrijk :)

Voeg een reactie toe