Music | Progressive House – Mr. SuicideSheep

mrsuicidesheep

Ik krijg wel eens de vraag welke muziek op mijn mp3speler staat tijdens het hardlopen En tijdens het snowboarden. En tijdens werk (als ik in mijn concentratie “zone” zit). Je zal het misschien niet verwachten, maar tijdens al deze activiteiten staat meestal dezelfde muziek op. Progressive house. En dan ook nog van eenzelfde artiest: MrSuicideSheep.

Deze artiest is ooit per ongeluk op mijn mp3speler terecht gekomen. Waarschijnlijk heb ik ooit een playlist van iemand gekopieerd en de Taking You Higher mix mee gekopieerd. Toen ging ik naar Azië, en stond de mix nog steeds op mijn MP3 speler. Telkens wanneer het nummer begon, spoelde ik door naar het volgende nummer. Het begin stond me gewoon niet aan.

Totdat ik ergens tijdens een belachelijke lange busrit, waarschijnlijk ergens in Vietnam, met mijn MP3speler in slaap viel en halverwege de mix wakker werd. Tjonge, dit klinkt fijn. Dit klinkt super fijn! Wat is dit? Dat bleek dus die ene mix te zijn die ik altijd oversloeg. Daarna sloeg ik ‘em nooit meer over.

Behalve deel 1 zijn er ook een deel 2 en deel 3 van deze mix. En toevallig kwam ik begin deze week tot de ontdekking dat er ook een vierde deel is uitgebracht. Deze heb ik nog niet helemaal afgeluisterd dus daar kan ik nog geen mening over geven. Maar deel 1 t/m 3 zijn in ieder geval goedgekeurd.

Overigens heb ik nog wel meer muziek op mijn mp3 speler staan voor tijdens het snowboarden. Die playlist zal ik een andere keer met je delen :).

Voeg een reactie toe