New in: Asics tight

Asics_tight2

Soms moet je slim zijn. Bijvoorbeeld door een abonnement af te sluiten op Runner’s World, waarbij je een cadeaukaart t.w.v. €50,- cadeau krijgt, zodat je een lange hardloopbroek kunt kopen die je toch al van plan was om aan te schaffen. Oftewel: een gratis abonnementje Runner’s World bij mijn Asics Tight! Of andersom: hoe je het maar wilt bekijken.

Dit is de aanschaf: een mooie donkere tight met een soort bruinige stroken erin. Volgens Asics zijn ze peach kleur, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Als je de tight aan hebt, lijkt het alsof je benen te zien zijn door de stroken, maar dat is natuurlijk niet het geval. De stukken zijn daarnaast zodanig vorm gegeven dat ze je benen extra slank maken. Het materiaal is ademend en sneldrogend, en de broek heeft een ritssluitinkje onder aan elke broekspijp.

AsicsTight

En nu is de grote vraag: hoe loopt ie? Ik kan je vertellen: deze Asics Balance tight zit zeer prima en zakt niet af! Niets is namelijk zo vervelend als een afzakkende broek tijdens het hardlopen. Ik heb een Puma running tight met dat probleem, en die draag ik om die reden dus nooit.

Dat mijn nieuwe Asics niet af zou zakken, had ik overigens wel gedacht. Ik heb namelijk al twee 3/4 running tights van Asics in mijn collectie en die bevallen echt heel erg goed. Ik had dus niet verwacht dat deze Asics Balance running tight me zou teleurstellen.

Bij Zalando is de Asics Balance tight fizzy peach in de sale. Er zijn nog enkele maten verkrijgbaar. Er is overigens ook een roze variant, en die is wel nog in alle maten verkrijgbaar.

2 Comments

Add a Comment