Outlet shopping: Nike & Asics

outlet

Het grote voordeel van een outlet center in (ongeveer) je achtertuin is dat je er gemakkelijk eventjes naartoe kunt rijden om wat leuke hardloop goodies in te slaan. Dat gebeurde dus vorige week. Vriendlief en ik zorgden ervoor dat we om iets over 10 al daar waren, zodat we de grote drukte voor zouden zijn. Het doel? Vriendlief is fan van mijn Adidas running longsleeve, en wilde er ook een. Ik ging eigenlijk niet met het doel om echt iets te kopen. Dat is natuurlijk mislukt.

Zodra we binnen zijn, spieken we eerst even binnen bij Michael Kors voor een tas en bij de Uggs winkel voor Uggs (duh), aangezien daar later op de dag áltijd lange rijen staan voordat je überhaupt binnen mag. Ik vind één leuke tas, maar twijfel of ik €249,- kan uitgeven voor een tasje. Bij Uggs is het allemaal niks, dus ook daar ga ik empty handed weer naar buiten.

Nu door naar de belangrijkere zaken! Nike, Adidas & Asics.

Over Adidas kan ik kort en bondig zijn: ze hebben er niet zo veel. Ik bekijk de gehele Stella McCartney sportcollectie en het een is nog lelijker dan het ander (Sorry Stella). Ik kom overigens een super rare onesie tegen van Stella Sport. Niet mijn smaak.

Nike is uiteraard weer een groot feest. Het liefste zou ik álles passen en kopen, maar uiteindelijk zijn de meeste items zelfs mét korting nog steeds best prijzig. Ik vertrek op dat moment met lege handen (maar ik kom later nog terug).

Asics is al meteen een succes: ik zie twee mooie hoodies en een leuke paarse longsleeve met col. Running Tights durf ik niet meer aan, aangezien de naden van mijn geliefde Asics aan het loslaten zijn. Heel raar, want ik ben nog steeds zeer tevreden over alle andere tights en hardloop items van Asics in mijn collectie. Maar goed. Uiteindelijk gaat de roze hoodie mee naar de kassa. De paarse longsleeve is mooi, maar om budgettaire redenen blijft deze nog even in de winkel hangen. Uiteindelijk doet vriendlief mij de roze hoodie cadeau en vindt hij ook dat ik een mutsje en twee paar running sokken nodig heb. Kerstmis valt vroeg dit jaar ;) (Wie heeft het liefste vriendje van de wereld? I do!)

Boyfriend wil nog een renbroek voor de winter en ik wil eigenlijk ook nog even terug naar Nike om te kijken voor een lange tight. Ik neem er twee mee naar het pashokje, waarvan uiteindelijk de Nike Performance tight mee naar de kassa gaat. Toch zat die andere ook écht heel erg fijn hoor, maar die blijft netjes bij Nike achter.

Op de terugweg spiek ik nog even binnen bij Salomon, alwaar ik een schitterend mooie wintersportjas tegenkom. Gelukkig is deze er niet meer in mijn maat, anders had ik ‘em zéker mee naar huis genomen! (en ik heb echt geen nieuwe wintersportjas nodig).

Uiteindelijk was het dus een geslaagd shopping tripje. Met deze items kom ik de winter wel door!

Add a Comment