Ugly Christmas Sweater hardloopsokken

Yay! De gezelligste maand van het jaar is aangebroken. Qua sporten alles behalve leuk overigens, want door de wind, regen en (misschien) sneeuw kun je nauwelijks buiten sporten. Maar goed, in ruil daarvoor komt mijn favoriete feestdag steeds dichterbij. Hello Christmas!

Mocht je nog iets op je verlanglijstje willen zetten deze maand of mocht je jezelf willen verrassen met een klein cadeautje onder de kerstboom, dan heb ik nog wel een leuke cadeautip: Deze supercoole Ugly Christmas Sweater Running Socks!

Christmassocks

Kijk nou. Zijn ze briljant of zijn ze briljant?!

Ik vind ze in ieder geval gaaf!

Ik kwam ze tegen via Twitter: Timothy O’Donnell (@TOinTri) retweette een bericht van NewonRunning over deze christmas socks. Je kreeg ze gisteren namelijk cadeau bij een aankoop op de webshop van Newton Running. Maar ze zijn ook gewoon te koop in hun online shop, voor het luttele bedrag van 10 dollar.

Dat is goed te doen. Toch?

[popup url=”https://t.co/Y67Ri5N70r” width=”650″ height=”650″]Hier[/popup] zie je de sokken “in actie”.

Nu komt het addertje: ik heb ze alleen kunnen vinden in de Amerikaanse shop. De Europese webshop lijkt ze niet in het assortiment te hebben. Jammer :(

De Amerikaanse shop heeft zijn vestiging overigens in Boulder Colorado liggen, een plaats die redelijk bekend staat om zijn triathlon training camps en talentvolle triatleten als inwoners (Timothy O’Donnell & Mirinda Carfrae hebben er een huis). Ik wil de Ugly Christmas Sweater Socks anders wel gewoon gaan ophalen. Plak ik er meteen een trainingsstage aan vast. Vind ik niet erg.

Zijn er sponsors? ;)

Voeg een reactie toe