Update: Im (sort of) back again!

update

En jawel hoor, hier ben ik weer. I’m still alive, mocht je je dat afvragen. Ik heb de laatste weken nogal moeite met afschakelen na het werk, en het laatste waar ik dan zin in heb is de laptop aanzwengelen om nóg meer naar een beeldscherm te staren. Dus vandaar het gebrek het updates. Vandaag vond ik een plotselinge stroom van inspiratie (met een touch of schuldgevoel omdat ik mijn blogbaby al zolang had laten verstoffen), dus hier weer een update!

Hoewel het bloggen er een beetje bij in is geschoten, heb ik het sporten wel weer goed op kunnen pakken. Zelfs daar had ik op een gegeven moment namelijk geen energie meer voor. Beetje dubbel, want normaal gesproken krijg ik ook energie van sporten. Maar het zat er gewoon echt niet in. Nu ben ik weer redelijk back on track, vooral met hardlopen. Alléén met hardlopen, om eerlijk te zijn. Fietsen en zwemmen liggen beiden stil.

Langzaam ben ik bezig om mijn hardloopafstand op te rekken zodat ik zonder blessures die halve marathon in Venlo kan gaan rocken. Die is volgend jaar pas, maar ik ga me ultra goed voorbereiden. Rustig aan opbouwen, goed letten op techniek en stoppen wanneer ik last van pijntjes krijg. Dat is mijn mantra. Tot nu toe gaat dit nog erg goed!

 photo JustDoIt
Ik hou me op dit moment voornamelijk bezig met 5k afstanden, en die ga ik met 10% (met een maximale afstandsverhoging van 1 kilometer) per week ophogen. Laaannnggzzzaaaam maar zeker zal ik dan richting de magische 21,1 km gaan. Can’t wait!

Overigens ben ik tegenwoordig ook aan het bodypumpen. Elke maandagavond volg ik trouw mijn lesje BodyPump bij sportschool Loods 37. Als redelijk sportief persoon dacht ik dat ik dat wel even zou doen, zo’n les. Nouuuu, dat valt tegen. Na de eerste les kon ik de volgende avond amper lopen van de spierpijn. Oftewel: kick ass workout. Die houden we erin. Het is sowieso goed om je algehele spierconditie op peil te houden, dus dat komt goed uit: een gezellige groepsles én minder blessures bij het hardlopen. Hoppatee.

Hoewel mijn racefiets sinds Frankrijk geen asfalt meer heeft gezien, heb ik mijn geliefde Bulls aan het einde van het seizoen wel nog even verwend met gefixte wielen. Ze zijn naar de fietsenmaker gebracht om de lagers te vervangen. Mijn tweewieler klinkt weer als een geoliede machine, kan ik je vertellen.

Jogha

Natuurlijk heb ik ook nog een beetje geshopt. Voornamelijk windowshoppen en wegdromen bij felgekleurde Nike schoenen. Toch is er ook wat in mijn digitale shoppingmandje terecht gekomen: een leuke sportbroek en sport bh van Jogha. Jawel, ein-de-lijk een Jogha-girl hiero!

Dat was het voor nu. Zijn jullie allemaal weer een beetje op de hoogte van hoe het er allemaal voor staat. Zodra ik het minder druk heb @ work (en ik de laptop niet meer als mijn aartsvijand beschouw), zullen de blogs vanzelf weer toenemen. Tot die tijd, geduld ;)

Voeg een reactie toe