Wishlist | Running stuff

Sinds ik “groen licht” heb gekregen van de huisarts dat ik weer mag gaan wielrennen, heb ik welgeteld 0 keer op de fiets gezeten. Oeps. Nu kan ik een heel verhaal gaan opschrijven dat het weer niet meezat (wat gedeeltelijk ook waar was), maar het komt er eigenlijk op neer dat ik nogal in de hardloop-vibe zit en daarom minder zin heb om op de fiets te stappen.

Vanwege blessures / fysio moet ik het hardlopen héél rustig opbouwen. Dus het is nog steeds hardlopen met Evy, en alle lessen dubbel. Best frustrerend, want ik kan méér. Dat bleek laatst toen ik in mijn eentje een hardlooprondje maakte. Ik besloot Evy thuis te laten en gewoon fijn op gevoel te rennen. Meteen enkele nike+ records verbroken, maar wel een rechterknie die aan het einde van de run weer volledig naar binnen klapte. Oftewel: too much too soon.

Tijdens deze run kwam ik er wel achter dat ik me kapot irriteer aan mijn in-ear oordopjes die letterlijk om de 4,5 meter uit mijn oren vielen. Argh! Dus vandaag een kleine running wishlist, met onder andere (je raad het al) sport oordopjes.

Running_wishlist

1_ Sport oordopjes | GSMpunt.nl

Niets zo irritant als oordopjes die constant uit je oren vallen tijdens het hardlopen. Om dit te voorkomen, zijn sport-oordopjes uitgevonden. Deze lijken me perfect: Ze zien er comfortabel uit en passen qua kleur mooi bij mijn MP3 speler. Like!

2_ Nike Roshe One | Sarenza

Oké, niet helemaal een running schoen. Ik heb ook geen running shoes nodig want mijn Brooks doen het nog perfect. Maar ik vind deze sneakers gewoon leuk. Bijvoorbeeld onder een jeans met een losse gestreepte top en mijn tailor-made colbert uit Vietnam.

3_ Asics tights + shirt | Zalando

Wat mijn favo blogger Annemerel met Nike heeft, heb ik met Asics. Qua kleding dan. Ik heb nu twee Asics 3/4 tights, en ik ben fan. Ze zitten echt per-fect. Ik heb ook Nike tights gepast, maar deze waren het gewoon nét niet. Daarom een funky tight op de wishlist. Om de outfit compleet te maken, een mooi blauw running shirtje.

4_ Polar sport watch | Zalando

Ja hoor, issie weer. Dit fantastische apparaat is dé musthave van een triatleet. Aangezien ik een ultieme beginner ben en daarnaast geen €450,- heb rondslingeren (Jeez, hoe duur is zo’n ding!), blijft deze nog even fijn in de webshop van Zalando liggen in plaats van om mijn linkerpols.

5_ Nike haarbandje | Nike.com

Aangezien mijn haar altijd de neiging heeft om alle kanten (behalve de goede) op te gaan zitten, is dit Nike haarbandje met siliconen anti-slip binnenkant een prima aanvulling op mijn running gear.

Add a Comment