Mijn favo Instagram accounts

Instagram_image

Ik was er weer een tijdje mee gestopt, maar het begon toch te kriebelen dus ik blies mijn account nieuw leven in en begon weer te posten. Ik heb het natuurlijk over #Instagram. Ik noem het ook altijd hashtag Instagram, don’t ask me why. Ik zeg ook altijd hashtag selfie. It’s a thing. Maar goed, terug naar #Instagram. Tijdens mijn reis in Azië vond ik het leuk om regelmatig een jaloersmakend foto’tje te posten, natuurlijk voor het thuisfront maar voornamelijk als herinnering voor mezelf. Maar ook na Azië ben ik er mee doorgegaan. Weliswaar niet zo actief qua zelf posten, maar ik check regelmatig mijn #Instagram tijdlijn.

ik volg uiteraard enkele leuke en inspiratievolle accounts die zeker de moeite waard zijn om uit te checken. Mijn top 3 favorieten zijn de volgende:

Instagram van Jamie Anderson (@JamieAnderson)

Ik ben een klein beetje fan van Jamie Anderson. Deze professionele snowboardster harkt niet alleen medaille na medaille binnen, ze doet ook aan yoga en skateboarden. En daarnaast heeft ze een super gaaf leven. Uiteraard wordt ze gesponsord door GoPro, wat sowieso al toffe plaatjes oplevert. Tel daarbij op dat snowboarden haar werk is en dat ze alleen maar leuke snowboard friends heeft (bijvoorbeeld Hannah Teter, ook een aanrader -> @HannahTeter), en dan snap je wel dat daar supergave foto’s uit komen. Lichtelijk jaloers ben ik wel hoor, als ik door haar #Instagram feed scroll…

Insta_JamieAnderson
Foto’s via @JamieAnderson Instagram

 

Instagram van SomeBike @SomeBike

Als wielrenster kwijl ik regelmatig weg bij mooie tweewielers op het internet. De meeste fietsen zouden mij een half jaarsalaris kosten, geen optie dus. Maar dat neemt niet weg dat ik er niet naar mag kijken, toch? Dat doe ik dus op de #Instagram van @somebike, waar regelmatig mooie racefietsen worden gepost. Als niet-wielrenner zul je hier waarschijnlijk weinig aan vinden, maar als je ook maar íets met fietsen hebt, dan kun je heerlijk wegdromen bij deze prachtexemplaren. Daarnaast heb ik een zwak voor tijdrit fietsen, die ook regelmatig voorbij flitsen op dit account. Je dagelijkse portie bike-porn vind je dus hier…

Insta_somebike
Foto’s via Instagram @somebike

Instagram van Top_Triathletes @Top_Triathletes

Een beetje triathlon inspiratie is niet weg, bijvoorbeeld in de vorm van mooie inspirationele foto’s of een quote. Of je combineert deze twee en stouwt er een instagram account mee vol. Dat dachten ze bij Top_Triathletes ook. De quotes op dit account zijn voornamelijk op het gebied van sporten, maar in principe zijn ze toepasbaar op je hele leven. Één van mijn favorieten? “Train until your idols become your rivals”. Nu ben ik realistisch genoeg om te bedenken dat ik het nooit zal opnemen tegen mijn idol Mirinda Carfrae (3 x winnares Kona Iron Man), maar wellicht sporten we ooit een keer dezelfde race: zij bij de pro’s binnen een uurtje of 9, ik als (wellicht jankende) amateur die (hopelijk) net binnen de 17 uur binnenstrompelt. Achja, verschil moet er zijn.

Instagram
Foto’s via @Top_Triathletes instagram

Voeg een reactie toe