Mijn (training) Diary: 11-5 t/m 17-5

Diary_175

Er is weer een week verstreken, dus het is weer tijd voor mijn training diary. Deze week reed ik onder andere een wielertocht in België, ontsnapte ik uit een escape room en at ik sushi! Lees maar mee…

Maandag

’s Ochtends heb ik eerst mijn afspraak bij de sport fysio. Hier lees je daar alles over. Rob is laat thuis vandaag, dus ik drapeer mezelf op de bank met de twee CSI’s van zondagavond. Heerlijk. Ondertussen staat het eten op zodat we meteen kunnen aanvallen zodra de wederhelft thuis is. ’s Avonds lopen we Evy les 6. Ik merk dat ik steeds meer power begin te krijgen, zelfs met 25 graden. Love it!

Dinsdag

Als ik thuis kom van het werk, is Rob al aan het eten begonnen. Altijd een fijne verrassing (aangezien ik normaal gesproken kook doordeweeks). We eten pasta en gaan fietsen: ik ga solo en Rob gaat met de fietsclub. Ik rijd een mooie 52 kilometer. Eigenlijk had ik nog wel verder willen rijden, maar het begon toch wat fris te worden aan de armen.

Woensdag

Een woensdag die voelt als een vrijdag, want morgen is het Hemelvaart. Na het werk ga ik snel naar huis want we gaan uit eten met mijn ouders voor moederdag/vaderdag/pa’s verjaardag. Sushi it is. Heerlijk! De run van vandaag wordt dus verplaatst naar morgen, aangezien het weer morgen toch te slecht wordt om te fietsen.

Donderdag

Woohoo! Vrije dag! Aangezien het weer tóch goed is, besluiten we om de run te skippen en er een fietsrit van te maken. We rijden met z’n tweetjes een rit van 58 km. We eten ’s avonds asperges en biefstuk (tja, asperge seizoen hè) en Rob gaat daarna nog op stap. Ik wil eigenlijk gaan bloggen, maar uiteindelijk spendeer ik de hele avond met het samenstellen van fictieve citytrips, het updaten van mijn bucketlist en het lezen van andermans blogs. Productief? Not so much

Vrijdag

Hoewel half Nederland een vrije dag heeft, besluit ik om gewoon te gaan werken. Ik vertrek wel al om 13:00u. Ik haal twee broodjes gezond bij de bakker als lunch voor Rob en mij. De rest van de dag is het voornamelijk relaxen. We hebben beiden niet veel zin om iets te doen, dus we sluiten de avond af met een Top Gear special op tv. Hardlopen doen we ook niet vandaag, aangezien we morgen Flèche de Wallonie gaan rijden.

Zaterdag

De Waalse Pijl, ofwel Flèche de Wallonie 2015! 84 kilometer met behoorlijk wat klimkilometers. ’s Avonds doen we met de meiden een escape room. Zo leuk! Je wordt opgesloten in een kamer en moet daar binnen één uur uit zien te komen door middel van logisch nadenken, hints en clues. We hebben Xitroom 1 gedaan en we gaan binnenkort terug voor Xitroom 2!

Zondag

Aaargh. Hooikoorts. Ik fietste gisteren door een grote wolk met paardenbloem pollen en dacht nog: “Wat vervelend als je hooikoorts hebt, maar gelukkig heb ik daar geen last van”. Gisteravond begon het al op te zetten en nu is het één en al niezen en snotteren. Bah. Vandaag wordt het dus een relaxt maar productief blogdagje en wat huishoudelijke taken zoals wasjes draaien. s ‘Avonds kijken we uiteraard CSI, zoals altijd.

Dat was mijn week. Qua fietsen heb ik mijn weekdoel bijna verdubbeld (194 km), maar qua hardlopen was het wat minder. Ik merk wel dat ik wat meer behoefte heb aan een striktere sport planning, dus wellicht dat daar eens aan ga werken…

Voeg een reactie toe