Mijn (training) Diary: 27-4 t/m 3-5

diary_headerOok deze week heb ik weer het nodige gedaan, meegemaakt en gesport. Benieuwd hoe mijn week eruit zag? Lees het in mijn (training) diary!

Maandag

Het is Koningsdag! Erg veel zin om te feesten hebben we niet, dus we maken er een relaxte dag van. Het geld dat ik bespaar, stort ik rechtstreeks naar het Rode Kruis voor Nepal. Verder poetsen we de fietsen, schrijf ik voor de blog en houden we een Fringe marathon. Of er nog gesport wordt? Jawel: ’s avonds gooien we een lesje Evy erin. Les 3.2 alweer. De laatste keer dat we renden was exact één week geleden, en dat merken we allebei. Zo lang laten we het hardlopen niet meer liggen, drukken we onszelf op het hart.

Dinsdag

Een dinsdag die voelt als een maandag. ’s Avonds wil ik eigenlijk een mooie rit gaan fietsen. Het is koud, maar daar kun je je op kleden. Helaas gooit mijn auto roet in het eten. De multiriem piept. En niet te zuinig. De vorige keer dat dat gebeurde, knapte het ding midden op de snelweg en moest mijn cakeblik-op-wielen worden opgesleept. Zover laat ik het niet komen. Ik sms mijn automonteur en ik kan diezelfde avond om 20:00u langskomen. Natuurlijk erg fijn dat mijn auto wordt gefixt, maar die fietsrit kan ik vergeten. Boyfriend rijdt wel en hij komt half bevroren terug: het is nóg kouder dan gedacht. Later die avond kijken we de aller-aller-állerlaatste Fringe afleveringen. En nu het welbekende doffe “einde-van-een-serie-wat-moet-ik-met-mijn-leven” gevoel… Oké, lichtelijk overdreven, but you know what I mean.

fringeWoensdag

Op het werk bedenk ik het briljante plan om de Arretjescake facebook pagina in te zetten als geld-ophaal-middel voor Nepal. Ik ben in Nepal geweest en houd echt van het land. Nu ligt het in puin en ik wil méér doen dan alleen maar geld doneren.  ’s Avonds rennen we les 4.1 van Evy. De eerste kilometer moet ik er altijd even inkomen, maar daarna gaat het gaat zo ontzettend gemakkelijk dat ik het idee heb dat ik amper iets heb gedaan. Goed nieuws, lijkt me (ook al blijkt later dat Evy les 4 hetzelfde is als Evy les 3).

Donderdag

Ik heb woensdagavond een Arretjescake gemaakt en die verkoop ik vandaag op het werk. Donaties gaan 100% naar Nepal. Samen met een donatie van mijn ouders en van Rob brengt de cake €37,50 op. Qua sport doe ik vandaag niks. Het weer is kak, dus de fietsrit die op de planning staat, haal ik vliegensvlug weer van de planning af :)

arretjescakediaryVrijdag

De Arretjescake actie op facebook komt totaal niet van de grond. Jammer, maar ik heb in ieder geval mijn best gedaan. Ik moet na het werk nog huidproducten ophalen bij de huidtherapeute, asperges halen en nog wat andere kleine dingetjes doen, dus ook deze middag geen fietsrit. ’s Avonds skip ik het rennen ook zodat ik bij mijn ouders op bezoek kan gaan. Ai ai ai, twee dagen op rij de sportplanning omgooien. Niet zo goed!

Zaterdag en zondag

Op zaterdag rijden we lus 2 van de Amstel Gold Race (klik) en ’s avonds kan mijn lichaam he-le-maal niets meer. Ik ga chillen bij mijn vriendinnetje G. met chocoladefondue en “weet ik veel ” op tv. Een super gezellige avond! Zondag is mijn lijf nog steeds moe van de dag ervoor. Die middag hebben we een familie diner van Robs kant, en ’s avonds hebben we allebei geen zin en energie om te hardlopen. Morgen is weer een dag!

Voeg een reactie toe