Must have: Triathlon sieraden

triathlon sieraden

Ik ben niet echt een meisje-meisje, dus sieraden zijn normaal gesproken niet echt aan mij besteed. Ik heb standaard bling die ik dagelijks draag: één ring, drie simpele armbandjes en mijn Garmin Fenix 3. That’s it. Maar nu heb ik iets gevonden wat ik dolgraag zou willen toevoegen aan mijn sieraden stash. Nou ja, technically speaking heb ík niets gevonden: vriendlief kwam er mee op de proppen.

Hij vond namelijk dat ik iets moois verdiende wanneer ik mijn eerste triathlon zou finishen. De weg ernaartoe was namelijk nogal lastig met veel blessures en pech, dus dat was een extra motivatie om op zoek te gaan naar een leuk cadeautje voor mij (lief toch?). Die eerste triathlon kwam alleen wat eerder dan gedacht, dus hij had nog niets in huis gehaald. Hij liet me echter wel zien wat hij had gevonden. Triathlon sieraden: mooie armbanden met bedeltjes in een triathlon thema. Hoe gaaf!

Fit & Style triathlon sieraden

Het merk heet Fit&Style (erg toepasselijk) en de online shop bevindt zich in Australië. Niet bepaald naast de deur dus. Vriendlief vond ze via #instagram, waar het merk regelmatig foto’s post van hun mooiste sieraden. Ze hebben een redelijk uitgebreid assortiment met sportsieraden. Denk aan oorbellen in de vorm van dumbells, zilveren hangertjes met “I Love Running” erop en kleine bedeltjes in de vorm van wielrenfietsjes en hardloopschoentjes.

FitStyle_2Er zijn veel opties: ze combineren zowel stoere leren armbandjes als lieflijke kralenarmbanden met verschillende zilveren bedeltjes. Het merk heeft zilveren kettingen in het assortiment met inspirationele tekstjes op een hangertje, maar ook losse kettinkjes en armbandjes waar je zelf charms voor kunt uitkiezen (een soort DIY uniek sieraad). Voor ieder wat wils!

Je kunt er dus niet alleen terecht voor triathlon sieraden, maar ook wanneer je je liefde voor crossfit of hardlopen wilt vereeuwigen in de vorm van een accessoire of wanneer je een leuk cadeautje zoekt voor je eerste 5K. Ook leuk: je kunt zelfs een eigen bedeltje laten maken en er bijvoorbeeld je finishtijd bij laten graveren. Erg leuk als aandenken aan bijvoorbeeld je eerste marathon!

De kosten? Gemiddeld betaal je tussen de 17 en 20 euro voor een bedeltje en 30 euro voor een leren armband, maar doordat het al 17 euro kost om je pakketje naar Europa te verschepen, is het meteen een stuk minder aantrekkelijk om een item uit hun shop aan te schaffen. Dat is wel jammer.

We zoeken dus nog even verder naar een geschikte shop die soortgelijke triathlon sieraden aanbiedt en tegen wat schappelijkere prijzen naar Nederland verscheept, want ik wil eigenlijk wel zo’n armband met een “I Tri” bedeltje om mijn pols hebben zitten. Want sinds vorige week kan ik het ein-de-lijk hardop zeggen: I Tri!

Foto’s via http://enjoyjewellery.com.au

Voeg een reactie toe