Random update #2

RandomUpdate2

Inmiddels weer drie weken later…

Om je vragen meteen te beantwoorden: ja, ik leef nog en ja, ik schaam me een beetje dat ik zo lang afwezig ben geweest. Oeps. Inmiddels heb ik wel weer het een en ander te vertellen, dus vandaar deze random update #2!

Nieuw speeltje: Garmin Fenix 3

Ik ben jarig geweest (driewerf hoezee), en hoewel ik eigenlijk stiekem een hekel heb aan mijn verjaardag, heb ik toch een cadeautje voor mezelf gekocht met de gekregen centen. Ook vriendlief heeft nog wat bijgelegd, dus nu ben ik de trotse eigenaresse vannnn… een Garmin Fenix 3 sporthorloge! Ont-zet-tend blij mee. Nooit meer hardlopen met een lompe telefoon in zo’n vervelend bovenarm-zakje en gemakkelijk al m’n stats bijhouden: ideaal. Ik zal je de complete review besparen, want daar staan er al tig van op het wereldwijde web. Maar misschien dat ik nog een artikeltje maak over mijn favo functies.

Garmin1

Hardlopen, hoe gaat dat?

Over het algemeen blijft het allemaal wel een stijgende lijn, maar het gaat me eigenlijk veel te langzaam. Ik heb mijn einddoelen bij voorbaat al een heel jaar opgeschoven, want mijn rechterheup gooit nog steeds maximaal roet in het eten. Ik heb een tijdje weinig kunnen lopen door een rib/rug issue, dat mr Fysio gelukkig in één sessie en wat huiswerk-oefeningen heeft kunnen verhelpen (tenminste, zoals het er nu voor staat). Nu ben ik weer langzaam begonnen met opbouwen en meteen komt de heupblessure weer om de hoek kijken. Frustrerend, maar meer dan ik nu doe, kan ik er niet aan doen.

En fietsen dan?

Aangezien ik me wil richten op het hardlopen, heb ik het wielrennen bewust op een laag pitje gezet. Met vermoeide benen hardlopen is namelijk niet erg slim in mijn situatie, dus een redelijke fietsrit vereist sowieso een rustdag. Te vaak fietsen gaat dus niet, want dan komt mijn 3x-in-de-week hardlopen in het gedrang. Hoe graag ik ook op mijn tweewieler stap, momenteel gaat het lopen voor. Ik had trouwens nooit gedacht dat ik dat óóit zou zeggen, hardlopen boven fietsen.

En hoe is het verder?

Goed! Lekker twee dagen gefeest op Solar, regelmatig gezellig het terras op, barbecues aan het water, barbecues thuis, barbecues bij vrienden (véél barbecueën dus ;)) en verder gewoon werken. Vriendlief heeft twee weken vrij, precies op het moment dat mijn collegaatje ook op vakantie is. Resultaat: ik heb een soort van aanwezigheidsplicht en kan er niet zo maar een week tussenuit.

Maakt me eigenlijk ook niet zo heel veel uit: na 5 maanden Azië, een weekje wintersport en een weekendje Pisa/Florence hoef ik niet per se op vakantie deze zomer. Zolang niemand mij m’n aanstaande wintersport afpakt, kom ik deze zomer prima door :)

Solar_Wintersport

Voeg een reactie toe