New in: Roxy snowboard jas

NewInJacket
Snowboard jas – Roxy | Jeans – Guess | Laarzen – Emu | Zonnebril – RayBan

Ein-de-lijk! Na flink wat gedoe heb ik nu eindelijk een nieuwe snowboard jas in bezit. Ik kan je vertellen: het heeft me behoorlijk wat moeite gekost om deze beauty te bemachtigen, aangezien deze jas slechts op één (online) plek te koop is en echt constant was uitverkocht.

Ik zag deze felgekleurde Roxy snowboard jas (Roxy Shift II Plad) op Decathlon.nl voorbij flitsen tijdens het online window shoppen. In het dagelijks leven zul je me vaak zien in rustige tinten, maar tijdens het snowboarden ben ik een ware bonte kermis van kleurtjes. Deze jas trok dus meteen mijn aandacht, en hij was ook nog eens heel gunstig geprijsd! Helaas was het ding uitverkocht. De volgende dag zag ik constant de advertentie van “mijn” jas: op facebook, tijdens het lezen van blogs, tijdens het lezen van nieuws (thanks Google Ad services). Uiteindelijk tegen beter weten in toch maar geklikt en hupsakee: één jas in maat M op voorraad! Lucky me! Meteen besteld dus.

Helaas krijg ik enkele dagen later een mail dat er een voorraad fout is, en dat mijn jas niet geleverd wordt (en ook niet meer leverbaar is). Ik krijg mijn geld terug. Kak, nog stééds geen jas. Ik ga naar Intersport, bekijk talloze online shops en zoek me helemaal het apenlazerus, maar er is echt geen enkele jas die het haalt bij “mijn” Roxy. Ik besluit nog maar eens met Decathlon te bellen. Wat blijkt: er komt een nieuwe lading binnen van maat S en M. Perfect! Ik kan helaas niets reserveren. Op mijn werk zet ik daarom maar een extra tabblad open dat ik telkens blijf refreshen. Op dag 2 heb ik geluk en verschijnt er ineens een maat S in de voorraad. Hoewel ik meestal maat M heb, bestel ik em toch maar. Gisteren kreeg ik dan eindelijk mijn pakketje…. en hij past!

Roxy_Jas
Afbeeldingen bewerkt, oorspronkelijk via Decathlon.nl – Roxy Shift II Plad

Deze Roxy snowboard jas is waterproof, windproof én ademend, en heeft een waterkolom van 10.000. Hij heeft een sneeuwvanger die met vier drukknopen vast zit. Lekker stevig dus. Daarnaast heeft de jas ventilatie ritsen onder de armen, voldoende ritszakken en een binnenzak. Op de linker onderarm zit een vakje waar je de skipas in kunt stoppen. Het is een regular fit jas en hij’s lekker kleurrijk. Ik kan er goed in bewegen, wat erg belangrijk is tijdens het snowboarden. Tot nu heb ik maar één minpuntje kunnen ontdekken. De stretch binnenmouwtjes van mijn oude O’Neill jas hebben zo’n gat erin waar je je duim doorheen kunt steken. Hierdoor blijven de mouwtjes goed zitten en kruipen ze niet omhoog. Deze jas heeft normale binnenmouwen zónder gat. Ik weet niet of dit nadelig is tijdens het boarden, maar daar zal ik tijdens mijn wintersport wel achter komen.

Het heeft wat moeite gekost, maar uiteindelijk heb ik dan toch mijn geliefde Roxy snowboard jas kunnen verwelkomen in mijn stash! Nu is het aftellen tot maart, want dan kan ik de jas ultiem testen op 3000 meter hoogte in het sneeuwrijke Kaprun!

Add a Comment