Wintersport is geboekt!

Mayrhofen_topafb

Een jaar zonder wintersport is een jaar niet geleefd. Oké, misschien een béétje overdreven, maar ik moet zeggen dat ik liever mijn zomervakantie skip (en vervang door wat stedentripjes zoals ik dit jaar heb gedaan) dan dat ik mijn wintersport oversla. Geen haar op mijn hoofd die dat overweegt. Inmiddels is de wintersport voor 2016 weer geboekt. De bestemming? Mayrhofen!

Mayrhofen1

“Maar daar ben je toch al ooit geweest en je gaat toch nooit terug naar dezelfde plaats”?

Klopt. Nadat Val Thorens de tweede keer een beetje tegenviel ten opzichte van de eerste keer, besloot ik dat ik nooit terug zou gaan naar dezelfde wintersportplek. Maar toch kriebelde het om weer naar Mayrhofen te gaan. Wat mij betreft is het echt een van de leukste wintersport bestemmingen out there. Een mooi, groot en sneeuwzeker skigebied, lekkere restaurantjes, een gezellig centrum en natuurlijk een geweldige après ski. Redenen genoeg om weer richting good ol’ Mayrhofen te gaan.

Mayrhofen

Eerst wilden we weer boeken via Bizztravel om terug te gaan naar het appartement van twee jaar geleden, maar tijdens het boeken kwamen we erachter dat ze onze opstaplocatie (waar we de afgelopen zes jaar zijn opgestapt) hebben geschrapt. Waarom? Dat kon Bizztravel me niet vertellen aan de telefoon. Mijn irritatielevel was op dat moment zo hoog dat ik regelrecht naar Sunweb ben gesurft om daar te boeken. Wel een ander appartement, maar dat maakte ons niet zo veel uit. Wat blijkt: ook zij hebben Nederweert als opstaplocatie geschrapt. We hebben toch maar gewoon geboekt, maar nu moeten we dus drie keer zo lang rijden naar de dichtstbijzijnde opstaplocatie (Venlo).

Beetje jammer.

Maar ach, ik mag niet klagen. We gaan naar Mayrhofen! Woohoo!

Mayrhofen_top

Voeg een reactie toe