Wintersport wishlist

Snowboard_afbeelding

Ik ben inmiddels weer twee weken aan het werk. Dus ik ben alweer twee weken terug uit het mooie, witte Oostenrijk. En ik mis het verschrikkelijk. Het liefste zou ik as we speak de auto pakken richting de bergen om een weekendje te gaan boarden. Zonder après ski, zonder poespas, gewoon lekker 2,5 dag over de piste razen. ’s Avonds niet doorzakken in de kroeg, maar gewoon in het appartement een beetje tv kijken en niet te laat gaan slapen om optimaal te kunnen genieten van de volgende wintersport dag. De GoPro mee en eindelijk fatsoenlijke footage maken met zonnig weer. Can anyone take me there, please?

Ja, ik droom nog even verder…

Helaas schat ik de kans 0,0 dat we dit jaar nog spontaan de auto gaan pakken richting witte pistes, käsespätzle en heisse Choco mit Sahne. Vriendlief is sowieso niet zo van de spontane tripjes en daarnaast vindt hij één weekje snowboarden per jaar meer dan genoeg. En hij heeft het druk op zijn werk. En ik eigenlijk ook.

Stiekem hoop ik nog op een wonder. Dat we ergens deze maand op maandag besluiten om later die week richting Oostenrijk te rijden en lekker last-minute een cheapy hotel of appartement te boeken.

Misschien.

Je weet maar nooit.

In de tussentijd verlekker ik me in ieder geval aan al het mooie wintersportspul dat momenteel in de sale is. En ook aan alles wat niet in de sale is. Hoewel ik het echt niet nodig heb, koop ik uiteindelijk toch stiekem élk jaar iets nieuws om aan mijn snowboard stash toe te voegen. Behalve dit jaar. De dag voordat ik op wintersport vertrok, paste ik nog een mooie Burton snowboardbroek, maar ik was niet overtuigd. Nu zie ik echter weer allerlei moois voorbij flitsen tijdens het online windowshoppen. Dus ik dacht: laat ik maar eens een wintersport wishlist maken.

Wintersport Wishlist

Mijn snowboardschoenen van Salomon zitten nog prima, maar ze waren dus ooit wit. Nu niet meer. Er komt een moment dat ik mijn oude niet-meer-witte Salomons vaarwel zeg en ze inwissel voor een paar zwarte boots, zoals dit mooie paar van Burton. Met de roze accenten matchen ze ook nog eens perfect met mijn snowboard en bindingen!

Wellicht heb je de snowboardbroek al een keer voorbij zien komen bij de Things We Love. Dat kan, want ik ben nog steeds fan. Ik hou namelijk van niet-matchende outfits met een quirky touch. Deze Burton broek uit Gwen Stefani’s L.A.M.B. collectie past precies in dat plaatje. Good job, Gwen, good job.

Ik snowboard al jaren in de goedkope skipulli’s van de ANWB. Niets mis mee, maar ook zeker niets speciaals. Een mooie pulli met print, zoals dit exemplaar van Falcon, zou zeker niet misstaan in mijn collectie. Op de piste zal niemand ‘em zien omdat je er natuurlijk een jas overheen draagt, maar tijdens de lunch en in de après ski kun je wel mooi de blits maken.

Deze snowboardjas van het merk Picture is voornamelijk zwart, maar heeft wat leuke panterprint accenten. Ai, you got me. Toch een klein beetje matching prints, want diezelfde panterprint zie je ook terug in de snowboardbroek. En de roze sneeuwvanger in de snowboardjas zou weer goed staan bij de boots. Match made in heaven?

Uiteraard kunnen randloze goggles niet ontbreken op deze wintersport wishlist. Ik ben al jaren fan, maar ging toch voor de iets goedkopere variant mét rand. Het blijft echter lonken, zo’n mooie, grote, spiegelende skibril. Zoals dit modelletje van Oakley.

Voor een eersteklas koukleum zoals ik zijn goede handschoenen onmisbaar. Deze handschoenen van Burton sluiten ontzettend goed aan rondom de polsen, en laten dus geen sneeuw of wind binnen tijdens een valpartij tijdens het boarden. Daarnaast zijn ze uiteraard goed gevoerd en dus lekker warm.

Add a Comment