* Sportzoekmachine Sportshowroom.nl

sportshowroom-0

Als sportliefhebber kan ik me eeuwig vergapen aan al het moois dat online te vinden is op het gebied van sportkleding en sportschoenen. Alleen Nike heeft al een gigantisch grote collectie die ik het liefst volledig naar mijn kledingkast zou willen transferen. Maar er zullen keuzes gemaakt moeten worden (Gaston heeft nog steeds niet voor mijn deur gestaan met die miljoenencheque), en dan komt een sportzoekmachine als Sportshowroom goed van pas.

Sportshowroom combineert namelijk het sportaanbod van tig winkels in één handige “shop”. Geen echte shop, want de daadwerkelijke aankoop doe je bij een van die aangesloten winkels. Maar het hele proces vóór de aankoop kun je eenvoudig op sportshowroom.nl uitvoeren. Je kunt filteren op merk, kleur, collectie, sale en maat, erg handig! Verder kun je filteren op geslacht en sport, en ook op categorie. Oftewel: je kunt helemaal losgaan!

sportshowroom

Damesschoen van Nike, uit de Free collectie, in maat 39, in de kleur oranje? No problemo. Een New Balance running tight in een kek roze printje, maat S? If it’s there, you’ll find it!

Snowboardartikelen op sportshowroom

Ze hebben trouwens ook leuke artikelen voor een aantal andere sporten, onder andere snowboarden. En laat snowboarden nu net óók een van mijn hobby’s zijn. Hoewel ik niet echt iets nodig heb, kijk ik vaak online naar mogelijke nieuwe snowboard items. Kan er niets aan doen, it’s an addiction.

sportshowroom

Op Sportshowroom.nl kwam ik bijvoorbeeld dé snowboardschoen tegen die perfect zou passen bij mijn K2 Lunatique snowboard. De zwart-paarse K2 W Passage met kleine groene details. Helaas niet meer in mijn maat verkrijgbaar. Misschien maar goed ook, anders had ik ze al naar huis geklikt ;).

Sale shoppen ftw!

Wil je alleen maar sale shoppen? Filter dan op korting: je hebt bijvoorbeeld keuze uit >20%, >50% en zelfs >70%. Dat is nog eens leuk online winkelen. Heb je een budget? Stel dan een maximale prijs in in de prijsfilter. Zoals je ziet zijn er ontzettend veel filtermogelijkheden. Redelijk uniek voor een dergelijke zoekmachine!

Waarom sportshowroom goed is? Hoofdzakelijk vanwege die vele filtermogelijkheden. Deze filters werken niet 100% perfect (als in: je komt vast wel een bikini bij de badpakkencategorie tegen, en wel eens een zwarte schoen bij de oranje schoenen), maar dat maakt niet uit. Het assortiment is gigantisch en de shops die ze hebben opgenomen zijn stuk voor stuk goede en betrouwbare webwinkels. Daarnaast is de website clean en overzichtelijk opgezet.

Nadelen? Niet echt. Maar als ik dan toch moet gaan muggenziften, dan zou het tof zijn als producten slechts één keer in de zoekresultaten zouden staan. Zo kwam ik de Burton Emerald snowboardschoen bijvoorbeeld twee keer in het aanbod tegen, een keer van Blue Tomato en een keer van Duijvestein. Maar ach, dat zijn kleine dingen. Geen reden om deze zoekmachine níet te gebruiken.

Online sport items kopen? Vind jouw sportartikel op Sportshowroom.nl.

Voeg een reactie toe