Tri suits van Wattie Ink

WattiInk_1

Ik ben dan misschien niet zo’n fashionista, maar voor een leuke sportoutfit ben ik altijd te porren. Ik ben me dus aan het oriënteren om mijn sportcollectie een beetje uit te breiden. Een tri suit mist nog, dus een leuke triathlon outfit waarmee je een beetje opvalt tussen de meute mensen heet ik van harte welkom in mijn kledingkast. En ik heb nu een merk gevonden dat daar helemaal aan voldoet: Wattie Ink.

Wattie Ink Instagram Heather Jackson
Foto via @hjacksonracing

Ik leerde het merk kennen toen ik een YouTube filmpje zag over pro triatlete Heather Jackson, uiteraard gekleed in een Wattie Ink outfit. Erg tof, vond ik toen, maar ik schonk er verder weinig aandacht aan. Zojuist kwam ik weer een foto van ms. Jackson tegen op Instagram, en toen werd ik weer aan het merk herinnerd.

Oké, je houdt er van of je houdt er niet van. Ik vind het tof, die drukke printjes. Het doet me een beetje denken aan tattoos, and I love tattoos. De kwaliteit van een Wattie Ink suit is overigens ook erg goed. De suits worden gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen en de zeem is ook van topkwaliteit. Mag ook wel, want 180 kilometer fietsen (na 4km te hebben gezwommen en alvorens een marathon te rennen) is al een behoorlijke opgave, en dan is het prettig als je toch op z’n minst een fijne outfit met goede zeem draagt.

Plus: als een pro als Heather Jackson er 70.3 IronMan’s mee kan winnen (en in de top 5 kan eindigen in Kona Hawaii) dan moet het wel fijn spul zijn. Ik bedoel: Heather loopt en fietst uitsluitend in de kekke pakjes van Wattie Ink, uiteraard wel gesponsord, dus dat zal wel goed zitten.

WattinInk_shirts

Gesponsord worden zou overigens leuk zijn, want deze tri suits zijn niet bepaald goedkoop. Een mouwloos shirt kost je 130$ en voor de jersey rekenen ze een whooping 160$. Tel daar nog 130$ voor de tri shorts, en je kunt je voorstellen dat dit een fikse aankoop wordt. Ze leveren ook buiten USA, maar de tarieven moet je opvragen via FedEx. Daarnaast betaal je waarschijnlijk ook nog invoerrechten, als je een beetje pech hebt.

Het blijft dus bij online window shoppen.

Wat vind jij? Te druk met al die prints en kleurtjes, of juist helemaal jouw stijl?

Alle gebruikte foto’s zijn afkomstig van http://www.wattieink.com

Voeg een reactie toe