Cadeautips voor wielrenners

cadeautip wielrenner Kerst

Kerstmis staat voor de deur en hier liggen dan ook al de nodige cadeautjes onder de boom. De meeste wel nep, helaas ;) Ik vind het gewoon gezellig uit zien als er cadeautjes onder de boom liggen, dus enkele jaren geleden heb ik een paar lege doosjes mooi ingepakt en deze schitteren dan ook elk jaar weer onder onze Christmas Tree.

Toch is het ook leuk om échte cadeautjes onder de boom te leggen. Ik weet echter nooit wat ik de wederhelft moet kopen. Hij, wielerliefhebber pur sang, koopt alles wat hij graag wil hebben zodra hij het daadwerkelijk wil hebben. Oftewel: rond de Kerst ben ik de pineut want meneer heeft inmiddels alles al aangeschaft.

Toch heb ik enkele leuke cadeautips voor wielrenners, in diverse prijs categorieën. Komen ze:

Cadeautip 1: Een paar bidons

Simple, but nice. Een paar nieuwe bidons zijn nooit verkeerd, zeker niet wanneer het een veldrijder / mountainbiker betreft. Deze bidons krijgen namelijk behoorlijk wat modder en rotzooi te verduren tijdens de regenachtige dagen. Je kunt via hier en hier mooie (en betaalbare) bidons vinden, maar er zijn ook websites waarop je je eigen bidons kunt ontwerpen. Gewoon even Googlen, dan vind je ze wel.

Wielercadeautip 2: Rapha koffiekopjes

I love Rapha. Ik vind het gewoon een stijlvol, mooi merk. Het is alleen echt bizar duur (vind ik). Ik heb momenteel één Rapha shirt in de collectie, gekocht bij de Rapha store in Mallorca. Maar goed, terug naar de wielren cadeautips. In de Rapha store vind je ook allerlei huiselijke items, bijvoorbeeld koffiekopjes en koffiemokken. Ik zie de espressokopjes momenteel niet meer in de collectie staan, maar deze Rapha koffiekop is ook mooi. Daar maak je een wielerfanaat toch hartstikke blij mee :). Bekijk de complete Rapha cadeaugids hier. Maar wees voorbereid: goedkoop is het niet.

Het cadeau voor wielrenners 3: Een buff

Toevallig kreeg ik deze als sinterklaascadeautje van de wederhelft: een heerlijk warme buff. Je hebt officiële buffs, maar er zijn ook soortgelijke sjaals van andere merken. Bijvoorbeeld deze van BBB of deze goedkope van Decathlon. Ik kreeg een knaloranje Castelli buff. Lovely! Het mooie aan dit cadeau: zo’n sjaal / bandana kan voor nagenoeg elke buitensport worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld ook aan hardlopen en wintersport.

Cadeautip 4: Ass saver

Het perfecte cadeau voor de slecht-weer-rijder: een ass saver. Dit ding kost geen kont (pun intended) en zorgt er voor dat je niet met een vieze modderstreep op de achterkant rondrijdt. Volgens mij heet het officieel een mud guard, maar ass saver klinkt leuker. `

Wielercadeautip 5: Een paar degelijke fietssokken

Go overboard met leuke printjes, grappige teksten (SHUT UP, LEGS) of felle kleurtjes. Ga voor een leuk paar fietssokken als cadeau. Voor de winterfietser zijn merino wollen sokken een goede keuze. Nooit meer koude voeten!

Wielercadeautip 6: Cadeaubon

Origineel? Nee. Leuk? Niet echt. Maar weet je écht niet wat je moet kopen, dan is een cadeaubon voor een fietswinkel altijd goed.