New in: Bioracer wieleroutfit

bioracer1Misschien had je het al gezien in mijn blogpost over de Amstel Gold Race lus 2, maar ik heb een gloednieuwe wieleroutfit! Hij is van Bioracer, een merk waar Rob (= boyfriend) ook al een outfit van heeft. Hij is er heel erg tevreden over en nu heb ik ook een Bioracer wieleroutfit in mijn stash.

Ik kreeg het wielerpakje cadeau van Rob omdat ik hem anderhalve week volledig heb ontzorgd qua huishoudelijke taken, koken en boodschappen en dergelijke. Dit zijn taken die we normaal gesproken altijd samen doen, maar ik heb alles overgenomen zodat hij zich volledig op zijn tentamens kon richten. Als dank bestelde hij een nieuwe wieleroutfit voor mij. Ik had de outfit al een keer aangehaald in “things we love“, dus hij wist dat ik het pakje mooi zou vinden.

Ik heb er nu enkel ritten mee gemaakt en ik kan er inmiddels wel een mening over geven. Natuurlijk vind ik de outfit mooi, maar belangrijker nog: de zeem is echt heel erg fijn. Ik heb geen last van pijnlijke plekken, iets dat ik bij mijn goedkope fiets shorts wél heb. Daarom draag ik mijn goedkope broek ook nooit meer en draait de wasmachine overuren in het fietsseizoen om mijn fijne outfits na elke rit weer zo snel mogelijk schoon te hebben. Wat ook erg fijn is: de Bioracer shorts zit hoog in de taille waardoor deze niet afzakt. Ook heeft de shorts antislip randen onder aan de pijpen, om omhoogkruipen tegen te gaan.

Bioracer2Het Bioracer shirt dat bij de set hoort, is voorzien van twee achterzakken (niet 3, zoals op de website staat) en valt absoluut niet ruim (zoals wel op de website staat). Ik denk dan ook dat ze de beschrijvingen op de website enigszins hebben verwisseld. Qua shirt heb ik overigens sowieso niet veel wensen, de broek is voor mij vele malen belangrijker.

Ik heb de Bioracer wieleroutfit in maat S en die zit redelijk strak. Ik vraag me af of maat M misschien beter was geweest, maar daar zal ik nu toch niet meer achter komen. Ik denk sowieso dat de outfit nog ietwat wijder wordt en als dat gebeurt dan zou de outfit helemaal perfect zijn.

Add a Comment