Nieuwe collectie fietskleding bij CycleWear

Afgelopen donderdag zijn de wederhelft en ik naar Budel afgereisd om de modeshow van CycleWear bij te wonen. De nieuwe collectie van een aantal grote fietskleding merken werd door een viertal modellen getoond op een geïmproviseerde catwalk van pallets. Er waren hapjes en drankjes, en er kwamen enkele gave, nieuwe outfits voorbij op de runway! Het was allemaal erg leuk georganiseerd. Ik heb zelf geen foto’s gemaakt, maar ik wil jullie wel mijn favoriete setjes van de show laten zien. Ik zet de toppers even op een rijtje:

nieuwe collectie fietskleding Sportful

Van Sportful kwam dit bovenstaande setje fietskleding voorbij. Ik vind dit echt gaaf, voornamelijk omdat het heel erg veel lijkt op de collectie van Wattie Ink (love!). Daarnaast is groen gewoon een coole kleur en is Sportful een prima merk. Ik heb er namelijk al een outfit van, en die bevalt op zich goed. Het enige nadeel: de elastiek krult op. Bij mijn huidige setje zit dit probleem bij de benen, bij het bovenstaande setje gaat dat waarschijnlijk gebeuren in de tailleband. Echt jammer.

fietskleding nieuwe collectie Garneau

Een primeur voor de Benelux: het Canadese merk Garneau. Ik keek voordat de modeshow begon alvast van een afstandje naar de collectie, en ik werd er op dat moment niet warm of koud van. Toen de dames echter in een setje van dit merk de catwalk op kwamen, was ik om. I like this! Groot nadeel: de prijs. Het is echt heel erg duur. Het hierboven afgebeelde setje kost maar liefst €410,-.

nieuwe collectie fietskleding Castelli

Castelli heeft weer een klassieke, mooie collectie. Ik had nog niets van dit merk in bezit, maar ik ken wel wielrenners die er bij zweren. De zeem schijnt echt fantastisch te zijn. De bovenstaande set is klassiek, mooi en past nagenoeg bij élke fiets.

fietskleding nieuwe collectie Vermarc

En dan deze nog: een merk waar vriendlief helemaal verzot op is. Vermarc is een merk dat zich wat mij betreft onderscheidt met leuke printjes. Het grappige aan de onderstaande set is dat het qua look & feel wel wat weg heeft van het design dat Ruud en ik samen maakten voor onze wielerclub Amici Del Sud (die overigens nooit van de grond is gekomen, super jammer). Ik vind het echt bovenstaande setje echt tof, met die driehoekjes-print.

Na afloop van de modeshow was er ruimte om te shoppen! Ik was echter drie weken eerder al naar CycleWear geweest en had toen al anderhalf setje (1 jersey, 2 bibshorts) uit de nieuwe collectie geshopt. Daarom kocht ik nu alleen twee paar sokken.

fietskleding sokken defeet sportful

Dit coole, kleurrijke paar van het merk DeFeet kon ik niet laten liggen. De groene camo print van Sportful was ook tempting, dus ook die gingen mee naar huis.

Al met al was het een leuke avond! Wanneer er weer een evenement is bij CycleWear, dan ga ik er zeker even kijken.

Voeg een reactie toe