Rapha

Rapha

Als wielrenfan ken je het merk Rapha misschien. Het is (momenteel, maar niet lang meer) de kledingsponsor van Team Sky. Maar ook als niet-wielrenfan zou je dit merk moeten kennen. Het is namelijk niet alleen een merk, maar ook een soort lifestyle. Behalve wielren-stuff hebben ze ook allerlei andere leuke goodies. En ik dacht: laat ik dit met jullie delen.

Cadeautjes

Mocht je namelijk nog een cadeautje zoeken, dan zit je met Rapha altijd goed. Ze hebben allerlei leuke cadeautjes in hun shop, zowel voor wielrenners als niet-wielrenners. Vriendlief is bijvoorbeeld erg gecharmeerd van de Rapha espressokopjes. Goedkoop zijn ze overigens niet: voor een setje van twee kopjes incl. schoteltje betaal je een whopping €50,-.

Mocht je toch liever wat wielrenner-ish cadeau geven, dan kun je altijd voor een bidon gaan. Praktisch & stylish, en heel wat goedkoper dan die espressokopjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is altijd wel een kleurtje dat matcht met je fiets. Verder kun je ook nog kiezen voor merinowol artikelen zoals armwarmers of een hoofdband. Of wat dacht je van deze cycling shoes van Rapha. Echt heel erg mooi.

Hun assortiment is redelijk uitgebreid, maar één ding is zeker: goedkoop is het niet.

Lunchen bij Rapha

Rapha1Behalve leuke goodies kun je bij een Rapha store ook terecht voor een kopje koffie of thee en een lunch. Je zit echt midden in de winkel en de sfeer is er gewoon leuk. De tafeltjes bevatten allemaal wielren-memorabilia zoals jerseys en krantenartikelen. Gaaf toch?! Toen boyfriend & ik in Londen waren en de Rapha store bezochten, zat er een vrouw aan het raam op haar laptop te werken. Dus eigenlijk is het een soort Starbucks voor coole mensen.

Mocht je ooit in de buurt zijn van een Rapha store, dan zou ik er zeker even langs gaan. Gewoon even kwijlen bij al dat moois, en dan toch maar gewoon een kopje thee drinken omdat je iets anders niet kunt betalen ;).

Voeg een reactie toe