CarlijnSMijn naam is Carlijn en als fervent liefhebster van snowboarden, wielrennen en reizen heb ik de blog Fit It Up opgezet.

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor schrijven en internet. Tijdens mijn stage als Site Producer bij Cosmopolitan.nl (het blad, niet het drankje) heb ik de nodige web- en schrijfervaring opgedaan. Daar ontdekte ik dat werken in de online industrie helemaal mijn ding is. Het is dan ook geen verrassing dat ik momenteel werkzaam ben bij een online marketing bureau, waar ik onder andere de nodige websites voorzie van zoekmachine vriendelijke content.

Toch miste er iets…

Hoewel ik schrijven over het algemeen leuk vind om te doen, is het natuurlijk veel leuker wanneer je tekstonderwerpen hebt die dicht bij jezelf liggen. In mijn geval zijn dat onder andere snowboarden, wielrennen, running, food & health. Tijdens mijn vijf maanden durende backpack reis door Zuid-Oost Azië heb ik veel tijd gehad om na te denken hoe ik dit zou gaan combineren tot één project. Het resultaat: Fit It Up!

… en dan die Iron Man

Een ander idee dat tijdens die reis is ontstaan, is het finishen van een Iron Man (Oh, had ik al verteld dat ik ontzettend ambitieus ben? ;-) ). Na vijf maanden genieten en lekker eten (en níet sporten) in Azië, is mijn conditie vergelijkbaar met die van een kreupel paard dus er is behoorlijk wat werk aan de winkel. Ik neem jullie mee op mijn reis naar de Iron Man, met al zijn struggles, eindeloze trainingen, vervelend blessureleed en meer.

Dit is in het kort hoe het idee is ontstaan. Behalve de road to the Iron Man vind je hier ook artikelen over snowboarden, de mooiste locaties om te rennen / wielrennen / snowboarden, fashionable sport uitrusting, lekkere & healthy recepten en méér.

Mocht je vragen hebben of wil je om een andere reden contact opnemen, vul dan het contactformuliertje in.